Facebook advertenties uitbesteden

Geschikt voor elke onderneming
Facebook Advertenties

logo buitengewoon
Facebook Advertising uitbesteden | Buitengewoon

Facebook is zeer geschikt om de populariteit van je merk en de zichtbaarheid van je producten te vergroten. Maar met enkel organische content wordt het steeds moeilijker om een groot deel van je doelgroep te bereiken. Uit een recent onderzoek blijkt dat slechts 3% van je content op Facebook je doelgroep bereikt. Dit zijn amper 3 personen van de 100 die je bericht dus kunnen zien. In mijn ogen zonde van al die tijd die je erin gestopt hebt.

En toch is Facebook een zeer belangrijk medium in je marketing mix. Wanneer je adverteert op Facebook dan worden deze berichten aan iedereen binnen je doelgroep getoond!

 

Adverteren op Facebook
is ook iets voor jou

Door te adverteren op Facebook kan je als ondernemer voor een relatief klein budget een groot bereik genereren. Ook voor de regionale adverteerders zijn Facebook advertenties zeer interessant.
Met Facebook adverteren kan je op specifieke doelgroepen mikken door deze doelgroepen specifiek te targetten. Zo kan je je bv focussen op leeftijdsgroep, geslacht, locatie en veel meer. Zo kan je als regionale kledingszaak perfect adverteren aan een doelgroep 20km rond je winkel.

 

Facebook Ads Uitbesteden
Ook Voor Jouw Budget

Misschien vind je het allemaal te veel werk, te ingewikkeld of heb je geen tijd om je toe te leggen op het adverteren op Facebook. Wij, bij Buitengewoon Communicatie, hebben ons hierop toegelegd zodat jij je Facebook advertenties met een gerust hart aan ons kan uitbesteden. Je Facebook advertenties uitbesteden hoeft niet duur te zijn.

 

Waarom adverteren op Facebook?

Informatie aanvragen

Stuur mij vrijblijven informatie over Facebook Ads uitbesteden.