Google Adwords uitbesteden

Adverteren in Google is een doeltreffende manier om op korte termijn sterke online resultaten te behalen voor zowel je offline winkel als je website en webshop. Google is de grootste zoekrobot in België. 98% van de Belgische internetgebruikers gebruikt Google als eerste bron om informatie te vergaren. Je kan adverteren in Google door dit zelf te beheren of kiezen voor effectief resultaat en Google Adwordsuitbesteden

Stop met verspillen van uw advertentiebudget!

Vele ondernemers wagen het erop om zelf hun Adwords campagnes aan te maken. Dikwijls resulteert dit tot frustraties omdat hun campagne niet rendeert binnen de verwachtingen. Toch horen ze van concurrenten en collega ondernemers dat Adwords voor hen werkt. Je kan zonder twijfel zelf een campagne aanmaken maar om deze doeltreffend en aan een zo laag mogelijk kost per click (cpc) in te kopen is wel een beetje kennis nodig. Buitengewoon Communicatie en Indito zijn hiervoor een partnership aangegaan waardoor we voor jou een doeltreffende campagne, binnen uw marketingbudget, kunnen aanbieden. Dankzij deze nauwe samenwerking kunnen we met het Google Premium Partner Label onze klanten aantonen de kennis in huis te hebben zodat je zonder zorgen je Google Adwords kan uitbesteden.

Regionaal én Nationaal levert Adwords resultaat op

Ben je van plan om met Adwords van start te gaan? Misschien adverteer je al met Google en wil je je campagnes effectiever maken en meer rendement uithalen? In beide cases kan je je Google Adwords uitbesteden aan Buitengewoon Communicatie. Onze Adwords specialist bekijkt samen met jou, want wie kent zijn zaak beter, hoe je Adwords campagne aan te pakken voor de beste online resultaten.
Google Adwords is niet alleen voor de nationale adverteerders. Ook voor de regionale adverteerder is Adwords het ideale online kanaal. Wij als online marketing bureau hebben ons dan ook gespecialiseerd in het online adverteren voor de regionale adverteerder. Wij begrijpen de regionale adverteerder en weten als geen ander dat de grote budgetten niet altijd voor handen zijn.

NU GOOGLE ADWORDS UITBESTEDEN

Ontdek nu aan welke kleine prijs Buitengewoon Communicatie jouw business laat groeien!

ONDEK HET NU

Waarom Google Adwords uitbesteden aan Buitengewoon?

  • Een persoonlijke aanpak van uw dossier
  • Wij beheren je campagnes aan een lage kostprijs
  • Maandelijks ontvang je een marketinganalyse
  • Professioneel campagnebeheer door een Google gecertificeerde Adwords consultant
  • Ruim 10 jaar ervaring met Google Adwords
  • Openheid en transparantie staan voorop in de samenwerking
  • Adverteren op het juiste moment
  • Kies zelf uw advertentiebedrag
  • Géén enkel risico: uw advertentiecampagne is maandelijks opzegbaar

Ook Google Adwords uitbesteden?

Ook Google Adwords uitbesteden aan Buitengewoon Communicatie? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie en we contacteren je binnen de 24u.