Slide Betaalbare website's Gebouwd met een CMS systeem. Makkelijk en snel zelf aan te passen Geschikt voor elk apparaat Goede vindbaarheid in Google Gratis opleiding website Vertel me er alles over

Webdesign
Website laten maken door een professional?

Uw website is de eerste indruk voor potentiële klanten van je bedrijf. Iemand heeft interesse in je en kijkt even naar je website. In slechts 2 seconden maakt of kraakt je bezoeker je. In deze eerste indruk zal hij beslissen of hij contact zal opnemen of niet. We moeten dan ook niet vertellen hoe belangrijk een professionele website is voor je onderneming.

Uw website laten maken door Buitengewoon Communicatie is kiezen voor een professioneel webdesign. Wij begeleiden het volledige proces van opstart tot oplevering zodat je vanuit je luie zetel kan surfen naar je eigen good-looking website.

Onze websites worden steeds gebouwd met de nieuwste technieken en volgens de normen die Google hanteert. Het webdesign is geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel gebruik.

Webdesign - website laten maken - Buitengewoon Communicatie in Averbode

Een website die gezien mag worden

Webdesign, meer dan 20 jaar ervaring…

Buitengewoon Communicatie is een webdesign bureau met meer dan 20 jaar ervaring. Wat eerst als een bijberoep begon, is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig webdesign bureau. Met onze ruime ervaring kunnen wij u in alle aspecten advies geven.

Specialist in WordPress websites…

WordPress is één van ’s werelds grootste cms systemen. 90% van alle websites worden gebouwd in WordPress. Wij bouwen uw website in deze gebruiksvriendelijke cms, waarin u zelf zeer gemakkelijk (tekst)wijzigen kan aanpassen. Wenst u maatwerk, koppelingen met andere systemen,… geen probleem. Wij fixen het allemaal voor u.

NIEUWE WEBSITES OP HET WEB

Een greep uit ons webdesign portfolio

Neem eens een kijkje naar een van deze opgeleverde webdesign projecten van Buitengewoon Communicatie

Website De Haarspecialist door Buitengewoon Communicatie Averbode | Webdesign
Website Bertels Keukens door Buitengewoon Communicatie | Webdesign
Webdesign website Olen Shopping park | Buitengewoon Communicatie Averbode

OOK EEN OFFERTE?

Ook voor u bouwen we een converterende website in uw huisstijl.

Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte

JA graag

Een website duidelijk voor elk toestel

Responsive webdesign…

Al onze websites zijn responsive, dit wil zeggen dat ze geschikt zijn voor elk toestel: desktop, tablet en smartphone zowel staand als liggend design.

Goed vindbare websites…

Je kan de mooiste website hebben, maar je komt er niet ver mee wanneer potentiële klanten hem niet kunnen vinden. Buitengewoon Communicatie zorgt dat alle meta tags degelijk zijn ingevuld zodat alle zoekmachines je website goed kunnen ranken. Al onze websites zijn zoekmachine vriendelijk en wil je ze nog verder optimaliseren dan kan dat ook binnen ons SEO pakket.

Extra’s

Webdesign is niet alles! Wij gaan verder…

Teksten voor uw website…

Teksten op uw website zijn cruciaal om uw klanten te overtuigen en hoog te scoren in de zoekmachines. Ben je geen tekstvreter of heb je hiervoor geen tijd? Doe dan beroep op een van onze ervaren copywriters.

Fotografie…

Professionele foto’s maken je website af. Het is niet altijd even gemakkelijk om zelf foto’s te nemen.
Wil je professionele foto’s voor je website dan kan je steeds beroep doen op een van onze fotografen

Webvideo…

Webvideo’s maken meer en meer hun opmars in webdesign. Wil je een productvideo of een voorstelling van je zaak? Wij hebben ervaren videojournalisten die dit volledig voor je kunnen uitwerken

Website onderhoud…

ook het onderhoud van je WordPress website kan je aan ons met een gerust hart uitbesteden. Wij nemen backups, controleren plugins en updaten thema en plugins.

OFFERTE?  Vraag nu je vrijblijvende offerte.

JA GRAAG