Webshop huren

Producten importeren en verkopen maar

logo buitengewoon
Webshop huren? Ook dat kan! | Buitengewoon Communicatie

Webshop huren?

Vraag nu meer info en onze kleine prijs

 
Denk je eraan om ook een webshop te starten? Een webwinkel kan een uitbreiding op je huidige cliënteel zijn. Of wil je een centje bijverdienen en online gaan verkopen. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Iedereen online verkopen dankzij Buitengewoon

Met het huren van een webshop heb je geen risico’s. Je betaalt een maandelijks vast bedrag, geen commissie en geen opstartkost. Je huurt een kant en klare webwinkel die we personaliseren in je eigen huisstijl. Onze webshops zijn zeer volledig en voorzien van een betaalsysteem met Bancontact, KBC betaalknop, Belfius betaalknop, iDeal, en veel meer. Hiervoor werken we samen met betaalprovider Mollie. Bij Mollie betaal je geen maandelijks abonnement. Voor de verzending voorzien we een verzendmodule zodat je makkelijk je verzendlabels voor Bpost, PostNL of DPD kan aanmaken.

Producten toevoegen en verkopen

We leveren je een kant en klare online shop af. Het enige dat je nog dient te doen is het toevoegen van je producten. Makkelijk toch!

Huur een professionele webshop, zelf aanpasbaar en klaar om te verkopen

meer dan 20 jaar ervaring in webdesign | Buitengewoon Communicaite

WELKE MOGELIJKHEDEN
HEEFT EEN GEHUURDE WEBSHOP?

Buitengewoon houdt niet van half werk. De webwinkel is zeer volledig. Deze is voorzien van alle mogelijkheden die je als basis nodig hebt om online van start te gaan.

Specialist in WordPress websites | Buitengewoon Communicatie

WAT IS
INBEGREPEN IN DE HUUR?

Voor de huur van de webshop betaal je maandelijks een vast bedrag.
Wij vragen geen commissie op de verkoop en geen opstartkost.
Van ons krijg je veel:

Ook starten met een webshop zonder investering?

Wil je ook de prijs kennen en alle mogelijkheden?

Verhuurde Websites Op Het Web

Een Greep Uit Ons Webshop Portfolio

Ook Hiermee Kunnen We Helpen...

Webdesign is niet alles. Wij gaan verder...

Copywriting

Teksten op uw website zijn cruciaal om uw klanten te overtuigen en hoog te scoren in de zoekmachines. Ben je geen tekstvreter of heb je hiervoor geen tijd? Doe dan beroep op een van onze ervaren copywriters.

Productfotografie...

Professionele foto’s maken je website af. Het is niet altijd even gemakkelijk om zelf foto’s te nemen. Wil je professionele foto’s voor je website dan kan je steeds beroep doen op een van onze fotografen

Facebook Advertenties...

Webvideo’s maken meer en meer hun opmars in webdesign. Wil je een productvideo of een voorstelling van je zaak? Wij hebben ervaren videojournalisten die dit volledig voor je kunnen uitwerken
Aanrader

Zoekmachine Optimalisatie...

ook het onderhoud van je WordPress website kan je aan ons met een gerust hart uitbesteden. Wij nemen backups, controleren plugins en updaten thema en plugins.

Webshop huren?

Vraag nu meer info en onze kleine prijs.