Webshops
Professionele webshop laten maken?

Webshop laten maken - Buitengewoon Communicatie Averbode

Denkt u eraan om een webshop te laten maken? Goed idee. Vandaag de dag zit online winkelen in België in de lift. Jaar na jaar stijgt de omzet van e-commerce. Hoog tijd om uw omzet te vergroten in een enorm groot afzetgebied.

Buitengewoon Communicatie bouwt je volledige webwinkel van a tot z. Een buitengewone online winkel die we optimaliseren voor de belangrijkste zoekmachines. Die gebruiksvriendelijk is voor uw potentiële klanten. Buitengewoon runt zelf een aantal webwinkels. Geniet nu mee van onze ervaring.

Een webwinkel bouwen dat kan toch iedereen. Dat is toch hetgeen wat vele webwinkel softwarepakketten doen geloven. Er is heel wat goedkope software op de markt maar die heeft uiteraard zijn beperkingen. Een webwinkel dient veilig te zijn, persoonlijke gegevens dienen beschermt te blijven en een betaalsysteem moet waterdicht en gebruiksvriendelijk zijn. Buitengewoon neemt deze zorg volledig uit handen.

Bij Buitengewoon kan je ook terecht voor uw e-marketing, SEO en SEA van uw webwinkel. Een professionele webwinkel op uw maat, dat is onze specialiteit.

Een professionele webshop, gebruiksvriendelijk en zelf aanpasbaar

Specialist in webshops…

Buitengewoon Communicatie is specialist in het ontwikkelen van webshops. Of het nu gaat over een webshop met 3 producten of een zeer complexe webwinkel, we bouwen het allemaal!

Wij hebben ons gespecialiseerd in webshops. We runnen zelf een aantal webwinkels waardoor we alle ervaring met onze klanten kunnen delen. U plukt de voordelen!

Woocommerce webshops…

WordPress is één van ’s werelds grootste cms systemen. 90% van alle websites worden gebouwd in WordPress. Bijna al onze webshops worden gebouwd binnen WordPress met de Woocommerce plugin. Zo bouwen we een webwinkel die gebruiksvriendelijk is en die u zelf heel gemakkelijk kan aanpassen.

SHOPPEN OP HET WEB

Een greep uit onze webshop portfolio

Neem eens een kijkje naar een van deze opgeleverde webshop projecten van Buitengewoon Communicatie

Webshop Gezonde Thee door Buitengewoon Communicatie Averbode | Webdesign webshops
Webshop Smartphonehoesjes4u.be - Buitengewoon Communicatie Averbode
Webshop Trendy Juweeltjes - Buitengewoon Communicatie Averbode
Website BMx Mobile door Buitengewoon Communicatie Averbode | Webdesign

OOK EEN OFFERTE?

Ook voor u bouwen we een converterende website in uw huisstijl.

Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte

JA graag

Een responsive webshop, bestellen via elk toestel

Responsive webdesign…

Al onze websites zijn responsive, dit wil zeggen dat ze geschikt zijn voor elk toestel: desktop, tablet en smartphone zowel staand als liggend design.

Je klanten plaatsen bestellingen vanaf elk toestel en locatie.

Goed vindbare webshops…

Vergroot je business met een webshop. Hoe hoger hij in de zoekmachines scoort hoe meer grati bezoekers je online winkel heeft. Buitengewoon Communicatie zorgt dat alle meta tags degelijk zijn ingevuld zodat alle zoekmachines je website goed kunnen ranken. Al onze webshops zijn zoekmachine vriendelijk en wil je ze nog verder optimaliseren dan kan dat ook binnen ons SEO pakket.

Betaalsysteem, verzendmodule,… wij zorgen voor alles

Online betalingen…

Voor uw online betalingen voorzien we een koppeling met een externe betaalprovider die ervoor zorgt dat u op een veilige manier betalingen kan ontvangen. De meest gebruikte betaalmethodes zijn voor België: Bancontact, PayPal, Visa en Mastercard en bankoverschrijving. Voor de Nederlandse klanten komt hier nog iDeal bij. Meer over online betalen kan je lezen in onze blog.

Verzending van uw producten…

Wenst u voor de verzending van uw producten gebruikt te maken van een vervoersbedrijf dan maken we hier een automatische koppeling voor zodat u op een snelle en eenvoudige manier verzendlabels kan afdrukken. In onze blog kan u lezen welke verzendpartner wij aanbevelen.

Wij kunnen meer

Webshop bouwen is niet alles! Wij doen meer…

Productteksten voor uw website…

Productomschrijvingen, wervende teksten, slogans… Ben je geen tekstvreter of heb je hiervoor geen tijd? Doe dan beroep op een van onze ervaren copywriters. Zij schrijven professionele teksten voor je.

Productfotografie…

Een duidelijke foto van je producten is noodzakelijk. Je kan zelf aan de slag gaan met een spiegelreflexcamera of je kan een van onze fotografen inhuren om je productfoto’s te laten maken. Dit kan ter plaatse of in een studio.

Marketing…

Voor de marketing van je webshop zit je bij Buitengewoon Communicatie aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in online marketing. Facebook & Instagram Ads, Google Adwords,…

Onderhoud webshop…

Ook voor het onderhoud van uw WordPress – Woocommerce webshop kan u bij ons terecht. Wij updaten je thema en plugins, nemen backups, voegen nieuwe producten toe… het kan allemaal.

OFFERTE?  Vraag nu je vrijblijvende offerte.

JA GRAAG