[section label=”titel”]

[row label=”titel”]

[col span__sm=”12″]

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO) 
HOGER IN GOOGLE

[/col]

[/row]
[row]

[col span=”7″ span__sm=”12″]

Iedereen wil hoog in Google scoren. Via zoekmachine optimalisatie kan je de eerste posities in Google halen.

Veel bedrijven hebben een prachtige website maar geen bezoekers. Dit horen we maar al te vaak. Buitengewoon Communicatie brengt je website naar de topposities in Google. Door je website te optimaliseren, unieke content aan te brengen, linkbuilding toe te passen en de nodige doelgerichte promotie te voeren brengen we je website naar de beste plaatsen bij de zoekmachines. Doordat je hoger in Google scoort haal je meer organisch verkeer naar je website, lees meer gratis bezoekers, waardoor je klanten en omzet stijgt.

[/col]
[col span=”5″ span__sm=”12″ padding=”10px 10px 10px 10px” bg_color=”rgba(210, 204, 204, 0.2)”]

Wat is zoekmachine optimalisatie? (SEO)

Zoekmachine optimalisatie of de engelse term Search Engine Optimalisation, kortweg SEO is het optimaliseren van je website voor de zoekmachines zodat deze hoog scoren in Google.

[/col]
[col span=”7″ span__sm=”12″]

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 75% van de Belgen online informatie zoekt voor de aankoop van een product of dienst. Meer dan 90% hiervan gebruikt Google als zoekmachine, dat zal niet verbazen. Als bedrijf wil je toch gevonden worden door deze grote groep consumenten.

Wist je dat de eerste positie in Google ruim 34% van alle clicks krijgt. Dit zakt naar amper 4% wanneer je op de laatste positie staat op de eerste pagina. We zullen dan verder maar zwijgen van de volgende pagina’s :-).

Het is dus zeer belangrijk om bovenaan in Google te staan. Dit kan enkel door zoekmachine optimalisatie. Google houdt rekening met meer dan 200 factoren om zijn ranking te bepalen en dit algoritme passen ze voortdurend aan om zoekresultaten zo relevant mogelijk te maken.

[/col]
[col span=”5″ span__sm=”12″ padding=”10px 10px 10px 10px” align=”center” bg_color=”#095f11″ color=”light”]

GRATIS SEO CHECK

Hoe scoort je website bij de zoekmachines? Wat kan er beter om hoger te scoren in Google?
Vraag nu een gratis analyse.

[button text=”JA GRAAG” style=”outline” icon=”icon-heart” link=”/contact”]

[/col]

[/row]

[/section]
[section label=”Dark section with box right” bg_color=”rgb(0,0,0)” padding=”10px” height=”225px” border=”1px 0px 0px 0px” border_color=”rgb(235, 235, 235)”]

[row style=”large” v_align=”middle” h_align=”center”]

[col span=”2″ span__sm=”12″ align=”center” color=”light”]

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”12″ padding=”31px 0px 0px 0px” align=”center” color=”light”]

SEO specialist voor webshops

Buitengewoon communicatie is gespecialiseerd in webshops. Wij bouwen niet alleen je webwinkel, maar je kan bij ons ook terecht voor de zoekmachine optimalisatie van je webshop. Hoger scoren in Google dat rendeert.

[/col]
[col span=”2″ span__sm=”12″ align=”center” color=”light”]

[/col]

[/row]

[/section]
[section label=”waarom” border=”0px 0px 10px 0px” border_color=”rgb(234, 173, 53)”]

[row]

[col span=”4″ span__sm=”12″ padding=”10px 10px 10px 10px” bg_color=”rgb(242, 237, 237)”]

Waarom SEO door Buitengewoon?

Zoekmachine optimalisatie is een continue proces. De concurrenten staan ook niet stil en Google past zijn algoritmes voortdurend aan.
Daarom werken wij met een maandelijkse vaste fee. Wij optimaliseren en evalueren je website continue en sturen bij waar nodig.

Wij werken niet met jaar overeenkomsten. Onze overeenkomsten zijn maandelijks opzegbaar als het toch niet is wat je ervan verwacht. Voor jou geen risico! …wij weten dat het werkt.

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”12″ padding=”10px 10px 10px 10px”]

Onze SEO optimalisatie aanpak

Onze SEO aanpak verschilt van klant tot klant. Zoals je begrijpt is de aanpak voor een kleine statische website anders dan voor een grote webshop.

Als eerste beginnen we met een analyse van je website. Deze doen we op 3 vlakken: technisch, on page en off page. Telkens stoten we hier op simpele verbeteringen die we eerst aanpakken. Met dit laaghangend fruit behalen we het snelst resultaat.

We lijsten alles op zodat je alles gestructureerd kan aanpakken om hoger te scoren in Google. Kan je de website verbeteringen niet zelf of heb je geen webmaster, ook dan kunnen we de optimalisatie voor onze rekening nemen.

[button text=”OPTIMALISATIE HOEFT NIET DUUR TE ZIJN, VRAAG NU ONZE PRIJS” animate=”fadeInRight” icon=”icon-play” link=”/contact”]

[/col]

[/row]

[/section]